Sinds 1946 werken we intensief samen met ervaren aluminium experts en hebben we een groot internationaal netwerk opgebouwd. We zijn uitgegroeid tot aluminium gieterij met vestigingen in de Benelux, Oost-Europa en Azië.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kwalitatief hoogwaardig aluminium gietwerk kan ontwikkelen, produceren én leveren? En dat voor complexe toepassingen? Dan bent u bij aluminium gieterij Klava aan het juiste adres. Uw wensen en eisen staan centraal, Klava zorgt voor het optimale eindresultaat. Dat geldt zowel voor de techniek, het design als de systeemlevering van het aluminium product. En de mogelijkheden? Die zijn eindeloos. Lees meer over ontwerp, prototyping, aluminium gieten en aluminium bewerken.

“Onze kracht is dat wij onze klanten optimale totaaloplossingen bieden.”

– Frans Bogaerts, directeur van Klava.

Aluminium gieterij – de roots

De roots van Klava ligt in Rotterdam. Op kleinschalige wijze begon hier in 1946 de aluminium gieterij in een oude paardenstal. Inmiddels bevindt de thuisbasis van de aluminium gieterij zich, na vijftig jaar in Delft te hebben gelegen, weer in de havenstad. Hier werken 10 vakmensen, die met passie aan de slag gaan. Dag in dag uit worden bij Klava aluminium producten gemaakt met uiterste concentratie en vakmanschap. Sinds de start werkt Klava samen met diverse aluminium specialisten wereldwijd. Hierdoor is de aluminium gieterij continu in ontwikkeling en op de hoogte van de laatste mogelijkheden. De aluminium productie vindt plaats in het buitenland. De opgedane kennis en ervaring wordt op al onze locaties uitgewisseld.