Kwaliteit staat bij Klava hoog in het vaandel. Door jarenlange praktijkervaring en een stevige portie kennis, kunnen wij klanten van A tot Z begeleiden bij het maken van een aluminium product. Sterker nog, wij kunnen de zorgen uit handen nemen. Hoe zorgen wij voor kwaliteit?

Kwaliteit – vast stramien

Aluminium gieterij Klava hanteert een vast stramien om aan de hoge kwaliteitsnorm te voldoen. Hierbij kunt u denken aan het inbouwen van voldoende controlepunten in het montageplan en een volledig geautomatiseerde beheersing en controle van de productie. Afwijkingen kunnen tijdig worden geconstateerd en bijgesteld. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of het eindresultaat. Uiteraard kunt u als klant invloed hebben op de kwaliteit, door tekeningen aan te leveren of input te geven bij het ontwerpen van een aluminium product. We laten u graag aan het woord.

Kwaliteit – aluminium op maat

Kwaliteit in een mum van tijd, kan dat? Absoluut. Snel én zorgvuldig. Een combinatie die bij Klava uitstekend samengaat. Klava hecht groot belang aan het steeds sneller en zonder afwijkingen leveren van complete producten tot halffabricaten. Elk aluminium product heeft zijn specifieke kenmerken; gieterij Klava zorgt voor aluminium op maat, in de beoogde tijd, met de hoogste kwaliteit.

Twee feiten:

  • Klava is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015
  • Klava is aangesloten bij de brancheverenigingen Metaal Unie en Lloyds