Gieterij Klava richt zich met de ontwikkeling van metaal en aluminium gietwerk op diverse branches. Als gieterij hebben we samenwerkingen met bedrijven in verschillende sectoren. Omdat ieder gietwerk compleet op maat wordt gemaakt, is het uiteraard ook mogelijk om voor bedrijven in andere dan onderstaande branches hoogwaardig gietwerk te leveren.

Machinebouw

Voor de machinebouw produceren we zowel metaal als aluminium gietwerk in kleine en grote series. Door de hoge en continue belasting in de machinebouw is het extra belangrijk dat deze producten aan de strenge kwaliteitseisen voldoen. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste kwaliteitseisen en ontwikkelingen. We produceren dan ook alleen gietwerk van de hoogste kwaliteit.

Voorbeelden van producten: pomphuizen, waaiers, slijtplaten en scharnieren.
Meer informatie

Meubelindustrie

Onze veelzijdige en ervaren specialisten in de internationale gieterijen produceren regelmatig aluminiumproducten voor de meubelindustrie. Door de hogedrukgiettechniek kunnen we meubels op een moderne en efficiënte wijze op basis van aluminium vormgeven. De instrumenten worden compleet op maat gemaakt, waardoor vrijwel ieder ontwerp mogelijk is.

Voorbeelden van producten: onderdelen voor stoelen, tafels, kasten en bedden.
Meer informatie

Vrachtwagenindustrie

Voor de vrachtwagenindustrie gieten we precisieonderdelen voor in de truck. Nauwkeurigheid is belangrijk bij deze gietwerken, net als dat de onderdelen licht, sterk en temperatuurbestendig moeten zijn.

Voorbeelden van producten: schakelmechanismen, behuizingen en montagebeugels.

Cv-ketelbranche

Voor de cv-ketelbranche produceren we diverse gietwerken. We zorgen ervoor dat de cv-ketels worden voorzien van belangrijke onderdelen, maar kunnen ook de behuizing van de ketel verzorgen.

Voorbeelden van producten: rookgasafvoeronderdelen, behuizingen en branders.

Meet- en regeltechniek

We produceren onderdelen voor meet- en regeltechniek, bijvoorbeeld voor de voedsel- en farmaceutische industrie. Bij deze gietwerken houden we rekening met de strenge hygiëne-eisen en hoge temperaturen waar de producten tegen bestand moeten zijn.

Voorbeelden van producten: sensorbehuizingen en onderdelen voor niveaumeters.

Overige producten

Naast producten voor specifieke branches, maken we vele andere aluminium onderdelen. Wilt u onderdelen in aluminium laten gieten door een professionele gieterij? In onze gieterijen in Oost-Europa en Azië maken we al uw gietwerk compleet op maat. Van advies en prototyping tot het gieten en nabewerken van de onderdelen.

Neem contact op met gieterij Klava

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op.
Neem contact opBel 010 245 2060