Gieterij Klava is in staat om de aluminium productie van A tot Z uit handen te nemen. Van halffabricaten tot totaaloplossingen; geen uitdaging is te groot. Klava is als aluminium gieterij en productiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en de levering van aluminium gietwerk

Full-service aluminium oplossingen

Klava biedt een full-serivce totaalconcept omtrent aluminium productie. Dat is uniek voor Nederland. Naast kostenbeheersing en efficiency heeft dit totaalconcept als groot voordeel dat u flexibel en geheel op maat bepaalt op welk moment u wilt instappen en welke stappen voor u relevant zijn.

Kwalitatief hoogwaardig aluminum gietproduct

U kunt een kwalitatief hoogwaardig aluminium gietproduct van ontwerp tot volledig gemonteerd eindproduct aan Klava toevertrouwen. Gieterij Klava beheerst alle facetten van ontwerp, prototyping, gieten, nabewerken, montage en distributie tot in de finesses en laat ze naadloos op elkaar aansluiten.

Optimale aluminium productie

Mede dankzij de kruisbestuiving van kennis, ervaring en expertise binnen alle disciplines van de aluminium productie weet Klava steeds weer optimale technische en systeemoplossingen aan te dragen; oplossingen ook, die voldoen aan uw specifieke wensen en eisen gekoppeld aan een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.