Aluminium gietwerk is niet altijd het eindproduct, maar ook naderhand aluminium bewerken behoord tot onze specialiteiten. We zijn zeer ervaren in het bewerken van onze gietstukken, waardoor u bent verzekerd van een eindproduct dat voldoet aan al uw wensen. We zijn het eerste bedrijf dat een combinatie van gietwerk en CNC-bewerkingen onder één dak aanbiedt. Ontdek de verdere mogelijkheden die Klava u te bieden heeft.

  • Ruime kennis en ervaring
  • Alle bewerkingstechnieken onder één dak
  • Bewerking met grootse zorg en expertise in eigen gieterij
  • Zeer efficiënte werkwijze
  • Kosten- en tijdsbesparing

Bent u benieuwd wat Klava voor u kan betekenen of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met een van onze specialisten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

De voordelen van aluminium bewerken

Om hoogwaardige kwaliteit en efficiëntie in het productieproces te garanderen, hebben we alle bewerkingstechnieken om aluminium te bewerken en produceren onder één dak. Zowel CNC- of handmatige bewerkingen en oppervlaktebehandelingen als lakken en anodiseren. Alle technieken om aluminium te bewerken sluiten naadloos op elkaar aan. Op die manier bewaken we de korte levertijd en bieden we u de grootst mogelijke flexibiliteit.

Aluminium bewerken van ontwerp tot assemblage

Na alle zorg en tijd die we besteden aan het ontwerp, de productie en het bewerken van aluminium, garanderen we u hoogwaardige kwaliteit tijdens de assemblage. We voorzien u van een montageplan, voordat alle onderdelen tot een volledig eindproduct worden geassembleerd. Afhankelijk van de complexiteit van het gietwerk voeren we verschillende controles uit. Zo constateren we eventuele afwijkingen en verhelpen we die vroegtijdig.

Het proces van aluminium bewerken

Bij Klava hechten we veel waarde aan het steeds sneller en efficiënter leveren van complete eindproducten of halffabricaten. We nemen u graag de zorg uit handen en bieden dan ook de mogelijkheid dat wij zowel een adviserende als uitvoerende rol aannemen in het proces. Een halffabricaat is voor veel klanten een product dat vervolgens ingebouwd moet worden in het eindproduct. Het inbouwen van dit halffabricaat behoort ook tot onze dienst. Zo bespaart u tijd en hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage.

Vragen?

Heeft u vragen over hoe we aluminium bewerken of wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten staan u graag te woord en voorzien u van persoonlijk advies.